Védőnők Napja Ünnepi Rendezvény

2024. június 28-án (tervezett), Ünnepi Rendezvényen szeretnénk köszönteni a Jubiláló védőnőket, azokat, akik 1954-, 1959-, 1964-, és 1974-ben végeztek.

A védőnő a legszebb magyar hivatás, már maga a szó is pozitív élményeket, érzéseket gerjeszt.

A védőnők különleges hivatás gyakorlói. Nem csupán egészségügyi szakemberek, de ők azok, akiket a családok beengednek otthonaikba. A családok legboldogabb és legkétségbeesettebb pillanataiban vannak jelen. A feladatok folyamatosan változnak, a prevenció, a betegségek megelőzése, időben való jelzése egyre nagyobb hangsúlyt kap. Segítenek a családtervezésben, a gyermekek gondozásában, nevelésében, a család egészségének megőrzésében és a problémák felismerésében, kezelésében.

Védőnő nélkül a hatékony egészségügyi szolgálat nem elképzelhető Magyarországon, sem városban, sem kis településeken.

2008 óta a Védőnők Napjának egyik legfontosabb célja a jubiláló védőnők ünneplése, akik hosszú évtizedeken keresztül tettek rendkívüli szolgálatot a közért, a jövőnkért, hisz gyermekekkel, családokkal foglalkoztak; segítették, támogatták őket nap mint nap áldozatos munkájukkal. Sokat nyújtottak, példaként járnak előttünk.

Köszönjük elhivatottságukat, azt az odaadó, áldozatos, lelkiismeretes munkát, mely nem csak egy munka, hanem annál jóval több!

Az alábbi űrlap kitöltésével lehet jelentkezni 2024. április 30-ig, illetve postai úton a 1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B., vagy elektronikus úton az info@mave.hu e-mail címen. 

JELENTKEZÉS