KÉRDŐÍV – Felmérés a július 1-vel történt átalakulásról

Kedves Kolléganő!

Az Egyesület célul tűzte ki még a megalakulásakor, 1991-ben, hogy országos szinten támogassa a védőnők szakmai tevékenységét; segítse a magyar lakosság életminőségének javulását; és hozzájáruljon a védőnői hivatás társadalmi elismertségének növeléséhez.

Számunkra rendkívül fontos a védőnők véleménye, illetve, hogy megosszák velünk tapasztalataikat, javaslataikat, hogy a jövőbeni, közös együttműködés, közös munka eredményes legyen, sikerekhez vezessen. 

Hagyományainkhoz híven, szeretnénk segítséget nyújtani Neked!

Szeretnénk felmérni a július 1-vel történő munkáltatói változás – települési önkormányzatok helyett a munkáltató az irányító vármegyei intézmények -, miként befolyásolta, hogyan alakította a védőnők életét és a munkakörülményeit.

Közel szeptember elejéhez, már mindazon ismeretek birtokában lehetünk, mely által tényszerű adatokkal szolgálhatunk. Fontos, hogy a védőnőket érintő döntések pontos, hitelesek adatok alapján születhessenek meg.

Jelen kérdőívünket a szeptemberi fizetés kézhezvételét követően érdemes, célszerű kitölteni.

Mindenki véleményére számítunk:

–         akik már átkerültek a vármegyei kórházak irányítása alá, illetve

–         azon főállású iskolavédőnők véleményére is, akik szintén már a vármegyei kórházakhoz tartoznak.

A kérdőív kitöltése anonim, bizalmas, melynek JAVASOLT VISSZAKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: 2023. szeptember 20.

Biztosítjuk, hogy a kérdésekre adott válaszok alapján minden információt titkosan, a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelünk.

A visszaérkező válaszok alapján, az összesített adatok birtokában ismételten megkereséssel fogunk élni, hogy bemutassuk, miként valósult meg a munkáltatói váltás, változás.

Kérdőívek feldolgozását követően az összesítésről további információk találhatók majd a www.mave.hu honlapunkon, Hírlevelünkben, és Facebook oldalunkon.

Köszönjük szépen a közreműködésed, köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat!

További eredményes munkát és jó egészséget kívánunk!

Magyar Védőnők Egyesülete Országos Elnöksége

KÉRDŐÍV ITT, AZ ALÁBBI LINKEN ÉRHETŐ EL