KÉRDŐÍV – Ismételt felmérés a 2023. július 1-vel történt átalakulásról

Kedves Kolléganő!

„Egy esztendő, ím, újra eltelék-Fölvirradott az újnak reggele-Egész világ reménységgel tele.”– Benedek Elek gondolatai biztatást adnak, hogy új lendülettel kezdhessünk egy új esztendőt, hiszen minden egyes év kezdete a remény és a megújulás időszaka.

Az eddigi eredményeink erejét képező bizalom és együttműködés birtokában 2024. évben is elérhetjük a közös célokat és tovább haladhatunk a kijelölt úton „a dicső múltból a méltó jövőbe”. Amiben közösen hiszünk, az visz előre.

Számunkra rendkívül fontos a védőnők véleménye, illetve, hogy megosszák velünk tapasztalataikat, javaslataikat, hogy a jövőbeni, közös együttműködés, közös munka eredményes legyen, sikerekhez vezessen. 

Hagyományainkhoz híven, szeretnénk ismét segítséget nyújtani Neked!

Egyesületünk Országos Elnöksége 2023. szeptember 1 – 2023. október 24. között kérdőíves felmérést végzett, melynek témája a július 1-vel történő munkáltatói változás – települési önkormányzatok helyett a munkáltató az irányító vármegyei intézmények – volt, illetve miként befolyásolta, hogyan alakította a védőnők életét és munkakörülményeit.

Szeretnénk ismételten felmérést készíteni, hisz 2023. július1. óta eltelt már fél év. Ez idő alatt mindazon ismeretek birtokában lehetünk, melyek által tényszerű adatokkal szolgálhatunk. Fontos, hogy a védőnőket érintő döntések pontos, hitelesek adatok alapján születhessenek meg.

Mindenki véleményére számítunk:

–  akik már átkerültek a vármegyei kórházak irányítása alá, illetve

–  azon főállású iskolavédőnők véleményére is, akik szintén már a vármegyei kórházakhoz tartoznak.

A kérdőív kitöltése anonim, bizalmas, melynek JAVASOLT VISSZAKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: 2024. január 31.‼!

Biztosítjuk, hogy a kérdésekre adott válaszok alapján minden információt titkosan, a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelünk.

A visszaérkező válaszok alapján, az összesített adatok birtokában ismételten megkereséssel fogunk élni, hogy bemutassuk, miként valósult meg a munkáltatói váltás, változás.

Kérdőívek feldolgozását követően az összesítésről további információk találhatók majd a www.mave.hu honlapunkon, Hírlevelünkben, és Facebook oldalunkon.

Köszönjük szépen a közreműködésed,

köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat! 

Köszönjük, hogy a célok megvalósításában eredményesen együtt dolgozunk, hogy közösen éljük meg a sikereket, és osztozunk az örömökben.

További eredményes munkát és jó egészséget kívánunk!

Magyar Védőnők Egyesülete Országos Elnöksége

KÉRDŐÍV ITT, AZ ALÁBBI LINKEN ÉRHETŐ EL